Parfumdreams fejrer alle mødre!

Kun det bedste til mor! Se vores store udvalg af nyheder, blomstrende dufte, makeup og plejeprodukter, og giv et ægte highlight i gave! Med vores anbefalinger til mors dag skaber du skønne øjeblikke.

 
 

Vores udvalg af damedufte

Vores anbefalede damedufte er de perfekte gaveidéer til mors dag.

Læs mere
 
 

Beauty-nyheder til mor

Klik dig gennem vores forrygende beauty-nyheder til mors dag.

Læs mere
 

Vores favoritter til mors dag

Giv duft-klassikere i gave til mors dag

100% glæde

MarcJacobsDaisy

Marc Jacobs Daisy

Om duften
NarcisoAmbree

Narciso Rodriguez Ambrée

Læs mere
DolceGabbanaDolceRose

Dolce & Gabbana Dolce Rose

Om duften

Vores anbefalinger til mors dag

Mors dag - gaver hun vil elske

Hvad kan man forære mor på mors dag i 2020?

På mors dag i 2020 lægges der vægt på luksuriøse wellnessøjeblikke. På denne enestående dag vil hun gerne føle sig som noget særligt, enestående og værdsat. Skab præcist denne eksklusive feeling med din gave. Den klassiske gave til mors dag er stadig in: Parfumer! Tæt fulgt af kosmetik og anti-aging produkter af høj kvalitet. Men også plejeprodukter til wellness og gavesæt egner sig perfekt som tak. Hvis du har for øje, hvordan din mor skal føle sig, når hun pakker gaven ud, så gør du det helt rigtigt, når du vælger gave. Lad os se nærmere på de bedste gaveidéer.

Den klassiske gaveidé til mors dag: Parfume

Vil du gerne takke din mor på en helt særlig måde i år ved at forære hende en kærlig gave? Så lykkes det dig helt bestemt at overraske hende med en mors dag-parfume. En parfume bidrager til vores velbefindende, støtter ved usædvanlige anledninger og med en strålende og kompetent fremtræden. Duften vil ikke kun begejstre hende på mors dag, men med det samme blive til en lille livsledsager. Her finder du et udvalg af eksklusive parfumer til mødre. Filtrér efter duftretning, karakter og note - og du har en passende parfume.

Kosmetik som en perfekt gave til mors dag

Kosmetik egner sig som gave til mors dag, hvis du vælger innovative produkter af høj kvalitet. Forær kosmetik som din mor ellers ikke ville unde sig selv. Her finder du for eksempel det aktuelle top 10 udvalg af de mest populære kosmetikprodukter. Især eksklusive anti-aging-produkter som serierne fra Estée Lauder, BABOR, La Mer og DIOR er populære.

Tak mor - gaver til velvære og forkælelse

Et lys til mors dag? Ja, også et velduftende duftlys kan være den perfekte gave til din mor. Den transporterer en lille smule luksus for at forkæle sig selv med en lille pause i hverdagen. Som et supplement til emnet wellness kan du også overveje en naturlig badeolie til vital pleje og dybdeafspænding. Med gaver til velvære rammer du altid plet.

Gavesæt og tilbud til mors dag

Er du i tvivl, om du skal vælge en parfume, kosmetik eller eksklusive plejeprodukter til mors dag? Eller er ét produkt ikke nok? Så vælg et gavesæt!

Mange mærker som La Mer, SENSAI, Paul Mitchell eller Biotherm har specielt til dette formål forskellige sæt i særklasse. Du kan efter ønske for eksempel købe damedufte som gavesæt sammen med plejeprodukter og kosmetik. Søg gerne i vores tilbud her. Så er din mors glæde på mors dag i 2020 forprogrammeret.

Uanset hvilken valgmulighed du vælger, vil din mor takke dig for din opmærksomhed af hele sit hjerte. Vi håber, at vi kunne inspirere dig med vores gaveidéer til mors dag og ønsker dig og din mor en dejlig mors dag 2020. Vi hjælper dig gerne med gaven. Bestil din gave til mors dag online nu og du har den i løbet af meget kort tid.