Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

adidas Functional Male Dynamic Pulse Shower Gel

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Shower Gel, Dynamic Pulse
Linje
Functional Male
Supralinje
Pleje
Der er ikke mange shower gels til mænd på markedet, der er så lovende som Dynamic Pulse Shower Gel fra Adidas. Denne gel er specielt udviklet til den moderne mands behov og efterlader ham ikke kun frisk og ren, men også helt afslappet. Dynamic Pulse Shower Gel er rig og nærende, men den indeholder ingen skadelige kemikalier. I stedet er den beriget med naturlige ingredienser, der skånsomt renser og plejer mænds hud. Ingredienserne omfatter aloe vera, kamille og tea tree-olie, som alle er kendt for deres beroligende egenskaber.

Funktionel mandlig shower gel til optimal hudpleje

. Functional Male Shower Gel er nem at påføre og fordele og efterlader huden med en behagelig følelse af friskhed. Den er også meget økonomisk, så du kan bruge den i lang tid, før du skal købe mere. Dynamic Pulse Shower Gel fra Adidas er et plejeprodukt af høj kvalitet til mænd, som renser og plejer skånsomt og ikke bør mangle i nogen hudplejerutine. Den indeholder ingen skadelige kemikalier og er nem at påføre og fordele. Gelen er også meget økonomisk og giver fremragende værdi for pengene.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube