-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
0 (0)

adidas Functional Male Power Booster Shower Gel

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Hvis du leder efter en shower gel, der giver dig den energi, du har brug for til at starte dagen fuld af friskhed eller til at komme dig efter en anstrengende træning, er Power Booster Shower Gel fra Adidas lige noget for dig. Showergelen indeholder naturlige ingredienser som koffein og mentol, der opfrisker din krop og giver dig den energi, du har brug for til at tackle dagen. Derfor bør Functional Male Shower Gel ikke mangle i nogen hudplejerutine.

Adidas Power Booster Shower Gel - en kraftfuld følgesvend til mænd

ideelle valg til sporty og aktive mænd. Den funktionelle gel til mænd renser skånsomt og har samtidig en forfriskende og revitaliserende effekt. Ingredienserne E-vitamin og mentol sikrer en behagelig følelse på huden. Functional Male Shower Gel fås i en praktisk tube og er nem at dosere. Konsistensen er geléagtig og skummer godt op. Duften er frisk og maskulin, men ikke for overvældende. Produktet plejer huden intensivt, renser grundigt og efterlader den med en behagelig frisk fornemmelse. Samtidig afslapper det musklerne - perfekt til daglig hudpleje!
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube