-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
0 (0)

adidas Functional Male Pure Fresh Roll-On Deodorant

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Functional Male Roll-On Deodorant Pure Fresh fra Adidas er en plejeformel af høj kvalitet, der giver langvarig friskhed og 24-timers beskyttelse mod lugt. Det unikke glycerin-hyaluron-kompleks giver intensiv hudpleje og bevarer hudens naturlige fugtighed. Takket være æterisk eukalyptusolie giver den funktionelle deodorant til mænd en forfriskende duftoplevelse med en citrusagtig note. De veganske og dermatologisk testede ingredienser er velegnede til følsom hud og indeholder ingen aluminiumssalte eller alkohol. I stedet er de vandbaserede, hvilket sikrer en blid og omhyggelig påføring.

Pure Fresh Roll-On Deodorant - ren friskhed til den daglige hudpleje

. Emballagen til Adidas-deodoranten er lavet af mindst 25 procent genbrugsglas, mens hætten er lavet af 98 procent genbrugsmateriale. På den måde kan du ikke kun nyde godt af en effektiv og hudvenlig deodorant, men også yde et bidrag til miljøbeskyttelsen. Roll-on-påføringen er enkel og præcis, så du kan påføre Pure Fresh Roll-On Deodorant præcis, hvor du har brug for det. Pure Fresh Roll-On Deodorant er fri for alkohol, parabener og aluminiumsalte, hvilket gør den til et fremragende valg for mænd, der har følsom hud eller leder efter et mere naturligt alternativ til den daglige hudpleje. Med Functional Male Roll-On Deodorant Pure Fresh fra Adidas kan du nyde en komfortabel og selvsikker følelse hele dagen lang.
Indholdsstoffer
Aqua/Water/Eau, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Steareth-2, Cetearyl Alcohol, Triethyl Citrate, Parfum/Fragrance, Steareth-20, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Disodium Edta, Tocopherol, Olus Oil/Vegetable Oil/Huile Vegetale, Sodium Hyaluronate.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube