Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

adidas Functional Male Fresh Endurance Roll-On Deodorant

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Roll-On Deodorant, Fresh Endurance
Linje
Functional Male
Supralinje
Pleje
Adidas er kendt for sine sporty og funktionelle produkter. Nu har virksomheden også lanceret en Functional Male Roll-On Deodorant til mænd, som ikke bare dufter godt, men også har en opmuntrende effekt.

Adidas Fresh Endurance Roll-On Deodorant: En klar favorit til mænd

. Fresh Endurance roll-on deodorant indeholder en kombination af naturlige ingredienser som salvie, citron og mentol. Disse giver ikke kun en frisk duft, men også en behagelig følelse på huden. Deodoranten er også dermatologisk testet og er derfor ideel til følsom hud. Den bør være en del af enhver hudplejerutine. Functional Male Deodorant fra Adidas er ligeså velegnet til alle hudtyper som en del af din daglige hudplejerutine. Den indeholder aluminiumchlorhydrat, som regulerer svedproduktionen og dermed sikrer en behagelig kropsfornemmelse. Den har også en antibakteriel virkning og forhindrer dannelsen af kropslugt. Functional Male Deodorant indeholder også mentol, som giver en kølende fornemmelse, så du kan komme igennem dagen, selv på særligt varme dage. Den er også parabenefri og indeholder ingen andre skadelige ingredienser. Den er derfor ideel til alle mænd, der sætter pris på en effektiv deodorant af høj kvalitet.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube