-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
0 (0)

adidas Functional Male Power Booster Roll-On Deodorant

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Adidas Power Booster Roll-On Deodorant er en deodorant, der er specielt udviklet til aktive mænd. Den funktionelle mandedeodorant imponerer med sin langvarige effekt, understøtter hudpleje og beskytter mod kropslugt. Den er også ekstremt skånsom og derfor ideel egnet til følsom hud.

Adidas - Power Booster Roll-On Deodorant til den sporty mand

. Functional Male Roll-On Deodorant til mænd er en deodorant, der opfrisker huden med en frisk, behagelig og kraftig duft. Det er et perfekt produkt til dem, der er interesseret i en aktiv livsstil og ønsker at føle sig godt tilpas hele dagen. Produktet indeholder naturlige ingredienser som citron- og appelsinskalolie, der giver sund hudpleje. Formlen er rig på E-vitamin og aloe vera, som beskytter huden mod udtørring. Adidas Power Booster Roll-On Deodorant har en langvarig effekt og beskytter huden mod lugt. Deodoranten irriterer ikke huden. Den er derfor velegnet til følsom hud.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube