Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

adidas Functional Male Fresh Endurance Deodorant Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Deodorant Spray, Fresh Endurance
Linje
Functional Male
Supralinje
Pleje
Adidas Fresh Endurance Deodorant Spray til mænd er en fantastisk måde at give dig selv en fantastisk duft på. Denne spray er designet til at holde hele dagen, så du kan føle dig selvsikker og komfortabel, uanset hvad du laver. Den friske duft af denne deodorant vil få dig til at føle dig opfrisket og revitaliseret, mens den langtidsholdbare formel vil få dig til at føle dig tør og komfortabel hele dagen.

Funktionel hudpleje til mænd

Adidas-mærket er kendt for sine sportsprodukter af høj kvalitet. Det gælder også Functional Male Fresh Endurance Deodorant Spray, som er specielt udviklet til mænd. Et lille spray er nok til at dække armhulerne helt. Deodoranten er også meget effektiv og holder sig frisk hele dagen, selv ved kraftig svedtendens. Deodorantsprayen har en frisk, sporty duft, som ikke er overvældende. Huden føles behageligt blød efter påføring af deodoranten. Alt i alt er Fresh Endurance Deodorant Spray fra Adidas et hudplejeprodukt af meget høj kvalitet, som giver mænd mulighed for at føle sig friske hele dagen lang.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube