-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
5 (1)

adidas Functional Male Dynamic Pulse Deodorant Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Hvem har ikke oplevet det? Efter en hård dag, hvor man har svedt al sveden ud af kroppen, føler man sig bare beskidt og træt. Men hvad gør man, hvis man stadig skal fortsætte? Løsningen er enkel: Dynamic Pulse Deodorant Spray fra adidas til perfekt hudpleje.

Funktionel deodorantspray til mænd - en kølende og forfriskende hudplejeoplevelse

. Den kølende og forfriskende deodorantspray fra adidas er det perfekte valg til alle, der gerne vil føle sig i form og holde sig i gang efter en travl dag. Functional Male deodorant spray hjælper ikke kun med at køle og opfriske kroppen, men neutraliserer også lugten af sved. Så du kan være sikker på, at du stadig vil dufte frisk og ren, selv efter en lang dag. Dynamic Pulse Deodorant Spray fra adidas er en højeffektiv deodorant, der holder dig frisk i 24 timer. Den innovative formel nedbryder sved hurtigt og effektivt, så din krop dufter frisk hele dagen. Deodoranten er nem at påføre og absorberes hurtigt. Så du kan føle dig godt tilpas hele dagen.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube