-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
0 (0)

adidas Functional Male After Sport Deodorant Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Functional Male Deodorant Spray After Sport fra Adidas er den perfekte følgesvend til alle aktive mænd, der ønsker at holde sig friske og kølige, selv efter intensive sportssessioner. Denne deodorantspray giver langvarig beskyttelse mod sved og ubehagelig lugt og er et ideelt supplement til din daglige hudplejerutine. Formlen i After Sport Deodorant Spray er specielt udviklet til aktive mænd for at neutralisere sved og bakterier, der kan forårsage ubehagelige lugte. Functional Male Deodorant indeholder også en behagelig duftkomponent, der sikrer en langvarig og frisk duft.

Den perfekte ledsager til den aktive mand

. After Sport Deodorant Spray er nem at bruge og efterlader ingen rester på huden eller tøjet. Påfør den blot efter badet som en del af din daglige hudplejerutine eller efter sport, og hold dig beskyttet og frisk hele dagen. Functional Male Deodorant Spray After Sport fra Adidas er en pålidelig ledsager til alle aktive mænd, der leder efter en hurtig og effektiv løsning på ubehagelige lugte. Prøv den i dag og se selv, hvor effektiv den er, og hvor frisk og behagelig den dufter!
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube