Bryllupssæson: Spar 25 %* nu

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Lancaster Skin Essentials Softening Perfecting Toner

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Softening Perfecting Toner,
Linje
Skin Essentials
Supralinje
Hudpleje
hud
alle hudtyper
egenskab
beroligende, fugtighedsgivende, rensende, toniserende, vitaliserende
Produkttype
Flaske
Anvendelsesområde
Ansigt
Effekt
silkeblød
Skin Essentials Softening Perfecting Toner fra Lancaster er det ideelle hudplejeprodukt til perfekt tonet hud. Den afklarer huden og fjerner eventuelle rester. Dens aktive ingrediens-kompleks indeholder niacinamid og ekstrakt fra vilde stedmoderblomster. Det tilfører huden masser af fugt og modvirker dermed følelsen af tørhed og stramhed. Den beroliger også huden og genopretter dens naturlige balance. Den nærer huden, indtil den er fløjlsblød, revitaliserer den og efterlader den med en behagelig følelse af forfriskning. På den måde forbereder den effektivt huden til den efterfølgende hudplejerutine og får den til at se sund og strålende ud.

Tonificerende hudpleje til en sund og frisk hud

. Skin Essentials Softening Perfecting Toner fra Lancaster blødgør og beroliger huden. Den tilfører huden intensiv fugt, revitaliserer den og har en afbalancerende effekt. Huden forfriskes og renses pålideligt for makeuprester. Formlen er vegansk og er også velegnet til følsom hud takket være den milde sammensætning. Påfør et par dråber af toneren på en vatrondel, og stryg den over ansigtet. Det er ikke nødvendigt at skylle. Oplev en klar, ren og rosenrød frisk hud!
Indholdsstoffer
AQUA/WATER/EAU, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM PHOSPHATE, HYDROLYZED VIOLA TRICOLOR EXTRACT, HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, NIACINAMIDE, PARFUM/FRAGRANC
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 28.05.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube