20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

Vidste du at Indhold

ICEBERG – et strøg af klassisk elegance og stimulerende friskhed

De syv store bogstaver i mærket Iceberg går helt tilbage til grundlæggelsesåret 1974. Det var oprindeligt Giuliana Marchini, der grundlagde en butik med strikvarer sammen med sin mand, og som lidt efter lidt udviklede sig til et Iceberg i branchen. Hvad end det var prêt-à-porter-mode eller eksklusivt tilbehør til mænd eller kvinder: Kollektionen fra Iceberg har imponeret i mange år. Den klassiske duft fås i øjeblikket i fem forskellige varianter. Luk øjnene og nyd duftvandet. På den måde har du følelsen af, at du optager naturens frihed og friskhed. Iceberg parfumen suppleres af klassisk, elegante duftnoter, hvilket giver dig mulighed for, at bruge den i stort set alle sammenhænge.

ICEBERG dufte og sæsonbestemte kollektioner

Iceberg Effusion er en af duftene til kvinder fra denne eksklusive serie af eau de parfumer. I topnoten brillerer denne duft med violer, muskat samt rose, jasmin og kardemomme. Siden 2001 fortryller Iceberg med forskellige kollektioner og en basisnote af vanilje og cedertræ. Iceberg EDT udgør en forførende komposition af blomsterskud fra de skønneste blomster og fra frisk græs. Utvetydigt minder disse forførende dufte om det forår, der nærmer sig. Det vil sige, at du ved siden af Iceberg EDT´s topnote ud over jasmin også liljekonval og rose såvel som irisrod. I basisnoten findes moskus, cedertræ og sandeltræ samt ambra, der fuldender den jordagtige og robuste undertone.

Gå heller ikke glip af de andre dufte og førsteklasses kollektioner og kast et blik på lignende duftvand, som for eksempel:

  • Etienne Aginer,
  • Cerruti 1881,
  • Natural,
  • Gaultier eller
  • Joop.

Modekollektionens ekstravagance og udtryksfuldhed afspejles også i duftene fra Iceberg. Kast et blik på følgende duftvand:

  • Iceberg Homme,
  • Iceberg Femme,
  • Iceberg Twice.

 

Disse kollektioner fås ikke kun som eau de parfum, men også som spray og eau de toilette. Iceberg Twices duft kan beskrives som blomsteragtig og værdsættes især på grund af dens friske duftintensitet. Iceberg femine ved hvordan man omgås de mere afslappede og lovende accenter med stil. Brug denne sarte parfume målrettet og drag nytte af den attraktive effekt.

  • ICEBERG dufte til herrer – helt nye duftoplevelser

Herre parfumen Iceberg Burning Ice blev lanceret på markedet i 2012 og imponerer med en citronagtig topnote og varme undertoner. I topnoten findes kardemomme og røde æbler samt bergamot. Basis er sammensat af moskus, vanilje og ambra. Udnyt lejligheden og skab dig et første indtryk af en af duftnoterne ved at bestille en mindre flakon med kun 30 ml.

Derudover får du også større flakoner med 50 ml og 100 ml, hvis du bryder dig om duften. Lad dig fortrylle af de forfriskende og fængslende deodoranter og tage med til helt nye duftoplevelser. Iceberg gør det med sine skiftende kollektioner ikke let at vælge og tager dine sanser med på en duftrejse. Oplev deres eau de parfums, som er rige på facetter, hvis virkning både passer til en dag på kontoret, til dine fritidsaktiviteter eller til aftenbrug. Den lader sig stort set kombinere perfekt med et hvilket som helst look.

 

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube