Hydracolor

Perfekt plejede læber

Jean-Pierre Rosselet Cosmetics producerer mærket Hydracolor, der beriger din makeup. Læbestiften af dette mærke udtørrer nemlig ikke dine læber. Tværtimod bidrager de specielle aktive ingredienser påviseligt til beskyttelse og pleje af læberne. Læbestifterne forsyner dine læber med rigelig fugtighed, for en virkelig førsteklasses plejecreme baseret på polymerer tjener som vandlager, som læberne efter behov forsynes fra. Resultatet er fyldige og bløde læber, der virker utroligt sanselige. Da huden på læberne er ekstremt følsom, er alle læbestifter også forsynet med et UVA- og et UVB-filter samt med integreret lysbeskyttelse. Dertil kommer en blanding af righoldige omega-6-fedtsyrer samt olier fra passionsfrugten. Dermed er enhver Hydracolor læbestift simpelthen perfekt til dine læber. Læbestifterne indeholder så mange plejende stoffer, at der ikke bliver plads til noget overflødigt som for eksempel glycerin. Du kan ikke kun se, men også føle plejen. Selvfølgelig skal læbestifte passen til din respektive makeup, og derfor findes Hydracolor læbestifter i 12 fascinerende og spændende farver.
Vidste du at Indhold

Bløde, attraktive løber takket være Hydracolor

Hydracolor er et mærke, der er synonym for særdeles velplejede, perfekte og smukke læber. De menneskelige læber er uden tvivl en af de mest bemærkelsesværdige dele af kroppen og samtidig også et af de mest lystbetonede, der transporterer emotion og gestusser samt mimik og sprog. Kun hvis du tilfører dine læber tilstrækkelig tid og pleje kan du bekæmpe potentiel udtørring, sprukne læber eller betændte steder. Hydracolor er sammensat af aktive ingredienser for at beskytte og pleje dine læber. Først i 2012 har mærket som helhed undergået en komplet gennemarbejdning.

Hydracolour Original – læbepleje og kosmetik

I dag fås der imidlertid tre forskellige Hydracolor-serier: Volume, Classic og Shine. Under det forudgående teststudie til den aktuelle markedsundersøgelse, blev Hydracolor hver gang kåret som vinder. Ud fra de tre forskellige serier har mærket udviklet en eksklusiv kollektion, der fås i 12 forskellige velsælgende farver: Selvfølgelig er de aktuelle Hydracolor-læbestifte stadigvæk paraben- og glycerinfri.

Det er de 10 år på markedet der gør, at Hydracolor i dag gælder som en de oprindelige fra Deborah Group, som bevidst indbringer sin mangeårige ekspertviden fra en italiensk kosmetikvirksomhed i sine produkter. Læbestiftene videreudvikles løbende for at de kan forsyne dine læber med en intensiv pleje og fugtighed.

Plejer i 12 eksklusive farver

Derudover har du valget imellem eksklusive farver, der kan kombineres med alle former for påklædning helt som du ønsker det. På den måde forbinder Hydracolor fordelene ved læbestifterne med plejestiferne. Hydracolor LSF 25 indeholder en fugtighedscreme, der beskytter din hud imod at tørre ud. Denne creme er særligt behagelig at påføre læberne og samtidig har den lysbeskyttende faktor 25. Basis i Hydracolor LSF 25 læbestifter kan føres tilbage til førsteklasses polymer plejecreme. Disse indholdsstoffer forsyner dine læber over længere tid med fugtighed. Desuden beskytter et UVA/UVB filter med lysbeskyttende faktor 25 imod alle ydre påvirkninger.

UV-beskyttelse takket være Hydracolor LS 25 + LS 50

Hydracolor LS 50 sørger for en enestående plejeoplevelse. Denne læbestift er farveløs og uden parfume. Netop på stranden eller i sneen er det den perfekte ledsager til hele familien. Du forsyner læberne med fugtighed samtidig med en overraskende høj lysbeskyttende faktor 50 imod udefrakommende påvirkning. Denne plejestift kan også anvendes af børn og beskytter dine læber imod skader. Målet med disse plejende læbebalsam og plejeprodukterne er helt klart: Hydracolor vil ud over den kosmetiske effekt også tilbyde en komplet pleje til dig.

Vi anbefaler dig i den sammenhæng også andre innovative plejeprodukter som:

  • American Cream,
  • Cloud Nine fladjern,
  • Living proof,
  • Olivia Garden,
  • Tangle Freezer,
  • L’Oreal Anti Frizz.

Plejebalsam i denne kollektion er hypoallergisikker og kan også anvendes, hvis du har følsomme læber. Ud over den mageløse glanseffekt fremtryller disse stifte også glans i transparente farver på læberne. Den effektive fugtighedsformel er baseret på honning og vegetabilske lipider. Denne trylleformel bevirker særligt bløde læber og udvikles løbende for at sikre dig den optimale basis til behandling af dine læber. På det internationale marked er Hydracolor i original form kendt som specialist indenfor plejende og attrakvit læbepleje. Det er ikke lykkedes noget andet mærke at kombinere disse overbevisende attributer og egenskaber så overbevisende i en læbestift. Du mærker den første effekt af Hydracolor direkte efter, du har påført den, hvor der breder sig et blødt slør ud over dine læber, der gør dem blødere.