Bryllupssæson: Spar 25 %* nu

Menu

Parfumdreams
Absolument Parfumeur 5 Vare

Absolument Parfumeur

Hvor fristende er det forbudte? Hemmelighedsfulde? I starten af det 20. århundrede blev der i Paris holdt i massevis af berusende absint-fester, bedøvende tilstande sagde man om denne drikfældighed, derfor blev nydelse af absint-drikken i 1915 fuldstændig forbudt. „Absint-redderen“ i det aktuelle årtusinde hedder Pascal Rolland. Han modbeviste med innovative forsøg mistanken om, at absint var sundhedsskadeligt og pustede nyt liv i drikken i sin manufakturhandel Liquoristerie de Provence med mærkenavnet Versinthe… Hver dag omgav han sig nu siden 1999 med den duftende absint-aroma. Hvad var mere oplagt end at hente inspiration fra den nærliggende Grasse, den verdensberømte duftenes by, og at kreere en enestående absint-duft? Sammen med parfumøren Marc Villaceque skabte Pascal Rolland for 2 år siden på basis af absint og cannabis en helt usædvanlig parfume - Absolument absinthe… Om det var Vincent van Gogh, Paul Gaugin, Edgar Allan Poe eller Oscar Wilde – ingen kunne modstå forsøget af disse forbudte stoffer i ren form og skabte i denne sanserus verdensberømte kunstværker!

Vidste du at Indhold

Absolument absinthe – de forbudte frugters duft

 

Med Absolument absinthe tager vi på en tidsrejse til fødderne af Sainte-Victoires. Denne udsøgte eau de parfum udgør en symbiose af inspiration og tidens ånd. I Paul Cézannes ånd opstår besnærende duftkreationer, som giver et indtryk af det frodige og uendelige land fyldt af duftnoter og indtryk. Når du har indsnuset Absolument absinthe for første gang har du en forestilling om den vej en plante har fulgt fra den tørres til den presses og destilleres. I den sammenhæng kan man tale om en slags frisættelse af plantens dufte.

 

Udsøgte parfumer fra hjertet af Provence

 

Virksomheden Liquoristerie de Provence ligger i hjertet af det idylliske Provence. Siden 1999 har Pascal Rolland destilleret likøren fra det parisiske århundredeskifte. På baggrund af det magiske møde og fortsatte samarbejde med Marc Villaceque fra parfumebyen Grasse opstår der fortsat ny inspiration til krydrede aromaer og nye duftkreationer. Absolument absinthe har opnået at skabe en enestående duft ud fra en idé. Det særlige ved denne eau de cologne er den forbudte tilsætning af cannabis og absint. Denne ingrediens, som engang var forbudt, er mærkets succeskriterium, som dermed hurtigt har skabt sig et navn i hele verden.

 

Følgende duftnoter og parfumer står til rådighed:

 

  • Absolument absinthe Aa,
  • Absolument absinthe Femme,
  • Absolument absinthe Ah,
  • Absolument absinthe 13 Note Homme og
  • Absolument absinthe 13 Note Femme.

 

Uafhængigt af størrelsen skelner vi imellem flakoner med 3ml og 50 ml. Især miniatur udgaven af Absolument absinthe er perfekt at have med på rejse, hvor den er let at have med i lommen. I denne lille flakon finder du en usædvanlig duft, som har den tidligere klassikers fulde potentiale. Aa er kun en enkelt repræsentant for hele brandets repertoire. De to bogstaver refererer til navnet Absolument absinthe. De er stadig er symbol og et billede, som ikke er til at tage fejl af og af en duftende succeshistorie, som repræsenterer en digter og filosof, som har betydet meget for menneskehedens historie.

 

Absolument absinthe: hemmeligheden ved den 13. Note

 

Den 13. Note er navngiver til Treizieme Note Femme og skal forstås som en kvindes ynde, hendes feminine sider og raffinement for at forbinde dem med hinanden. Den egentlige inspiration til denne duft kan føres tilbage til den franske stjernekok René Berges og gælder indtil i dag som duftende hyldest til kvindeligheden. Det er præcis denne ekstra 13. essens, som stiger op i næsen og fortryller. En legende fra det gamle Ægypten fortæller, at man ved faraoens grav fandt en amfora, som engang havde været en flaske eau de parfum. Man fandt frem til alle 12 essenser. Den afgørende 13. essens er indtil i dag stadig ukendt.

 

Le Parfum d`ìnterdits leger med de forbudte frugter – absint og cannabis. Hvad end et var Vincent van Gogh, Edgar Allan Poe eller Oscar Wild: De store kunstnere i vores tidsalder fandt meget inspiration i denne forbudte blanding af malurt - Artemisia absinthium - anis og fennikel, men det endte med at koste dem livet. Denne eau de parfum tilføres dynamik med sine duftnoter af mandarin og en blanding af kinesisk sort te. I kombination imellem cannabis og bergamot opstår en eksotisk, krydret duftnuance. I den sammenhæng bør du også kaste et blik på de andre duftnoter og parfumer som Fragrance, Amouage, Kenzo, Linari og Gaultier.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 28.05.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube