Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
5 (1)

NYX Professional Makeup Eyeliner Vivid Matte Liquid Liner

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Vivid Matte Liquid Liner,
Linje
Eyeliner
Supralinje
Øjenmakeup
Med NYX Professional Makeup Vivid Matte Liquid Liner kan du give dine øjne en effektiv mat ramme. Den flydende eyeliner giver dig mulighed for at skabe intens farve med en enkelt streg. Det giver dig mulighed for at eksperimentere frit med din øjenmakeup. Takket være den ultrafine præcisionsspids har du absolut kontrol over tykkelsen af hver streg. Det gør Vivid Matte Liquid Liner lige så velegnet til makeup-eksperter som til begyndere. Eyelineren imponerer også med en langtidsholdbar, udtværingssikker formel.

Sådan bruger du NYX Professional Makeup Vivid Matte Liquid Liner

. Påfør den flydende liner med den tynde penselspids langs den øverste vippekant for at definere øjnene. Hvis det ønskes, kan du forlænge linjen ud over hjørnerne. Især i kombination med mascara vil eyelineren få dine øjne til at funkle. Hvis du har svært ved at holde en rolig hånd, kan du bare fjerne eventuelle fejl med en tynd pensel eller en vatpind dyppet i makeupfjerner.
5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube