Kun 48 timer! -22%* rabat
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

NYX Professional Makeup Powder High Definition Finishing Powder Mini

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
High Definition Finishing Powder Mini,
Linje
Powder
Supralinje
Facial make-up
Den lyse High Definition Finishing Powder Mini fra NYX Professional Makeup gør din teint fantastisk jævn. Den hudplejende pudder i farven Translucent reducerer synligheden af porer. Desuden minimerer bare et tyndt lag af den løse makeup fine linjer i ansigtet, som f.eks. de typiske latterrynker omkring øjne og mund. Den lette pudder er gennemsigtig, hvilket får din makeup til at se særlig naturlig ud. Endelig er den silkebløde, pressede konsistens også ideel som finish til dit yndlingslook.

High Definition Finishing Powder Mini fra NYX Professional Makeup til en frisk teint

. Når du er på farten, er High Definition Finishing Powder Mini fra den praktiske dåse et overbevisende matterende makeup-produkt. Distraherende glans er glemt på få sekunder. Pudderet, som er beriget med mineraler, er derfor et must-have til din makeuptaske. Den sorte pudderdåse er designet med et gennemsigtigt låg. Det moderne hudplejeprodukt fra kosmetikmærket NYX Professional Makeup påføres bedst med en konisk børste eller en svampeapplikator fra panden over næsen til hagen, så din teint får en glat finish. Hvis det er nødvendigt, kan pudderet også bruges til at fremhæve enkelte områder i ansigtet, f.eks. høje kindben eller øjenlåg.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 31.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube