PREMIUM
Manhattan - Øjne - Eyemazing Dip Eyeliner WaterproofManhattan - Øjne - Eyemazing Dip Eyeliner Waterproof

Øjne
Eyemazing Dip Eyeliner Waterproof fra Manhattan

0
01 Black / 7 g

01 Black / 7 g

Kan leveres straks

39 kr*
 
du sparer: -14%
Udsolgt
amazon visa dankort mastercard amex paypal
 
Varenr. 1097351
Garanteret Original
Køb På konto
Levering inden for 2-3 dage

Måske vil du også kunne lide disse

Kundevurdering
0 (0 Kundevurdering)

*Indeholder bedømmelser af internationale parfumdreams shops. Vurderinger kontrolleres ikke for ægthed

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
Supralinje: Make-up
Linje: Øjne
betegnelse: Eyemazing Dip Eyeliner Waterproof
Egenskab: vandfast

Manhattan er et mærke, der specialiserer sig i makeup-produkter og er kendt for sine holdbare formler af høj kvalitet. Et af de mest kendte produkter er Manhattan Eyemazing Dip Eyeliner Waterproof, som er specielt udviklet til øjenområdet. Eyemazing Dip Eyeliner Waterproof er en vandfast eyeliner, der holder hele dagen og giver en intens farve. Den fine spids muliggør præcis påføring og nem håndtering for at skabe forskellige eyeliner-looks. Eyelineren fås i forskellige farver og kan vælges efter smag og stil.

Den vandfaste formel i Eyemazing Dip Eyeliner Waterproof forhindrer

, udtværing og sikrer, at makeuppen holder i lang tid. Eyelineren er også velegnet til følsomme øjne og kontaktlinsebrugere, da den er dermatologisk og oftalmologisk testet. Påføring af Manhattan Eyemazing Dip Eyeliner Waterproof er enkel og ligetil. Når du har renset og fugtet området omkring øjnene, kan du påføre eyelineren langs vippekanten. Afhængigt af det ønskede look kan eyelineren påføres tyndt eller tykt. Efter påføring skal eyelineren tørre i et par sekunder, før du fortsætter med resten af øjenmakeuprutinen. Alt i alt er Manhattan Eyemazing Dip Eyeliner Waterproof et fremragende produkt til dem, der leder efter en langtidsholdbar, præcis og vandfast eyeliner. Den fine spids og de levende farver gør eyelineren til et must-have i enhver makeupsamling.

Påfør Manhattan Eyemazing Dip Eyeliner Waterproof på den forreste vippekant, og træk derefter langs vippekanten i en fejende bevægelse.

Aqua/Water/Eau, Ammonium Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Polyester-5, Alcohol Denat., Disodium Deceth-6 Sulfosuccinate, Phenoxyethanol, Laureth-30, Magnesium Aluminum Silicate, Cellulose Gum, Methylparaben, Glycereth-18 Ethylhexanoate, Sodium Dehydroacetate, Talc, Panthenol, PEG-26-PPG-30 Phosphate, Glycereth-18, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Pantolactone, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Black 2 [Nano]].