Mega Summer Sale: Spar op til 75%* på mange produkter

Menu

Parfumdreams
5 (1)

L'Oréal Paris Men Expert Deodoranter Fresh Extreme Deodorant Spray

Kan leveres straks
Varenr.
PayPalKlarna fakturaMasterCardVisa
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Fresh Extreme Deodorant Spray,
Linje
Deodoranter
Supralinje
Pleje
L'Oréal Paris Men Expert Fresh Extreme Deodorant Spray er det ideelle hudplejeprodukt til mænd. Deodorantsprayen er skræddersyet til de andre krav til maskulin hud og regulerer sved, hvilket også pålideligt bekæmper kropslugt. I modsætning til andre deodoranter er Fresh Extreme Deodorant Spray fra L'Oréal Paris Men Expert udstyret med mikrokapsler, der absorberer et ekstremt højt niveau af fugt. Det betyder, at deodoranten beskytter mod fugt i 48 timer og efterlader dig med en frisk fornemmelse. Endelig har deodoranterne også en kølende og forfriskende effekt på huden. Og fordi formlen er alkoholfri, er L'Oréal Paris Men Expert Fresh Extreme Deodorant Spray også velegnet til følsom hud.

God hudpleje til dig, der er på farten

. Flaskerne er udstyret med on-off sprayhoveder, så du ikke behøver at undvære de praktiske deodoranter, når du er på farten. Det betyder, at du altid har din yndlingsdeodorant med dig, uanset om du er på arbejde, dyrker sport eller cykler gennem bjergene. Den er hurtig og nem at påføre, og den friske og behagelige duft får din hud til at føles godt og bidrager til et velplejet udseende. L'Oréal Paris Men Expert Fresh Extreme Deodorant Spray er, hvad moderne hudpleje bør være for nutidens aktive mand.
Anvendelse
Før du bruger Fresh Extreme Deodorant fra L'Oréal Paris Men Expert, skal du rengøre og tørre armhulerne grundigt. Ryst nu sprayen forsigtigt på forhånd for at blande ingredienserne grundigt og sikre den bedst mulige effektivitet. Åbn derefter skruelåget på sprayhovedet. Deodoranten kan nu sprayes jævnt på armhulerne fra en afstand på omkring 15 til 20 cm. Lad deodoranten virke kortvarigt efter påføring. L'Oréal Paris Men Expert Fresh Extreme Deodorant Spray er velegnet til daglig brug, også efter barbering. Den kan også bruges flere gange om dagen.
Indholdsstoffer
Isobutane, Dimethicone, Aluminium Chlorohydrate, Triethyl Citrate, Parfum/Fragrance, Stearalkonium Bentonite, Dimethiconol, Limonene, Linalool, Isopropyl Palmitate, Perlite, Citral (F.I.L. C39842/2).
5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 15.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube