Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
4,7 (40)

DIOR J'adore Parfum d’eau

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
jasmin, magnolie, neroli
Mellemnote
jasmin, magnolie, neroli
Bundnote
jasmin, magnolie, neroli
betegnelse
Parfum d’eau,
Linje
J'adore
Supralinje
Parfumer til kvinder
duftretning
blomsteragtig
Oplev J'adore Parfum d'eau, den seneste kreation fra Dior: et koncentrat af vand og blomster, der genfortolker løftet om nydelse, som J'adore har givet siden 1999, i en duft med en hidtil uset sensualitet. J'adore Parfum d'eau udtrykker den ikoniske blomsterbuket fra J'adore med præcision: Den bryder med den traditionelle tredeling mellem hoved, hjerte og bund for at udstråle en umiddelbar duft med noter af arabisk jasmin, neroli og magnolia.

Formlen på denne duft i en mat opaliserende hvid flaske er den første af sin slags hos Dior. Måden, den er parfumeret på, er også ny: J'adore Parfum d'eau sprayes generøst som en sky, der omslutter huden.
Anvendelse
Spray J'adore Parfum d'eau generøst på din hud eller i dit hår, og oplev en ny måde at parfumere på: Indhyll din hud i en blid sky - igen og igen, så ofte du vil.
4,7
4,6
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube