Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua del Garda Zenzero E Vetiver Eau de Toilette Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Eau de Toilette Spray,
Linje
Zenzero E Vetiver
Supralinje
Unisex-dufte
Zenzero E Vetiver Eau de Toilette Spray fra Acqua del Garda er til mænd og kvinder. Duften er frisk og blomsteragtig med frugtagtige akkorder. Flasken er en cylinder med en tung bund og skrånende skuldre. Flasken er toppet med en gylden hætte. Den diskrete etiket viser en guldsmed og navnet på duften og etiketten. Den unavngivne parfumeur har skabt en topnote af frisk ingefær og syrlig grapefrugt til Acqua del Garda Zenero E Vetiver. Roser, liljekonval og jasmin udgør hjertenoten. Basen består af cedertræ og vetiver med rav og moskus.

Inspireret af en ferie, kan du drømme her

. Eau de toilette-sprayen Zenzero E Vetiver er inspireret af duftene fra Middelhavet, af en solrig dag på stranden. Duftene, der kommer fra haverne og giver dig lyst til at tage en dyb indånding. Sommerlig og elegant, afslappet og afslappet, både feminin og maskulin - Acqua del Gardas Zenzero E Vetiver Eau de Toilette Spray appellerer til alle dem, der ønsker at drømme om sommer selv om efteråret. Denne duft inviterer dig til at se afslappet på alting. Fordi den bringer solen tilbage, selv på regnfulde dage.
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, BHT, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, D-LIMONENE, ISOEUGENOL, LINALOOL
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube