Bryllupssæson: Spar 25 %* nu

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua del Garda Ribes Nero E Rosa Eau de Toilette Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Eau de Toilette Spray,
Linje
Ribes Nero E Rosa
Supralinje
Unisex-dufte
Det italienske mærke Acqua del Garda præsenterer Ribes Nero E Rosa eau de toilette spray. Duften er blomstret-træagtig og er skabt til både mænd og kvinder. En topnote af fresia og solbær åbner med aromatiske og florale noter. Fine, elegante roser og harpiksagtig patchouli kombineres i hjertenoten. De giver plads til en base af lyse træsorter, rav og vanilje. Den lette duft er lige så afslappet, som den er elegant, lige så afslappet, som den er forfriskende og smigrer bæreren. Med Ribes Nero E Rosa Eau de Toilette Spray har Acqua del Garda skabt en vidunderlig duft til sommeren og alle andre varme dage og aftener hele året rundt.

Lethed er kombineret med afslappet elegance

. Ribes Nero E Rosa er mere feminin til kvinder, fordi de florale akkorder er mere fremtrædende. For mænd er det derimod de fine træsorter og de syrlige, frugtagtige solbær, der trækker opmærksomheden til sig. Denne nonchalance gør Eau de Toilette Spray fra Acqua del Garda til en fin allrounder, der altid passer. Duften er harmonisk og vidunderlig at have på, men den er alligevel langt fra mainstream. Mærket Acqua del Garda er trods alt stadig et insidertip her.
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, BHT, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE,BENZYL SALICYLATE, CINNAMYL ALCOHOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 28.05.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube