Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua del Garda Iris e Fiori d'Arancio Eau de Toilette Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Eau de Toilette Spray,
Linje
Iris e Fiori d'Arancio
Supralinje
Unisex-dufte
Med Eau de Toilette Spray Iris e Fiori d'Arancio fra det italienske mærke Acqua del Garda vælger du en fortryllende feminin duft. Den kombinerer friskhed og naturlighed med sprudlende noter og en behagelig dybde. Med denne eau de toilette vil du føle dig opløftet hele dagen, og som om du bliver båret på en sky.

Topnoten i Iris e Fiori d'Arancio

er præget af frugtagtige noter af solbær og mandarin. Dernæst dukker det feminine hjerte af iris, rose og appelsin op, mens pudder, karamel og patchouli giver duften sin varme og et strejf af eksotisme. Den smukt designede, slanke flakon er både feminin og moderne. Den afrunder perfekt den sensuelle helhedsoplevelse. Acqua del Garda udnytter den kreative mangfoldighed i Norditalien til at skabe nye dufte. Nærheden til Gardasøen, som producenten skylder sit navn, bidrager til dette. Gardasøen er den største af de norditalienske søer på den sydlige kant af Alperne. Den har inspireret kunstnerisk begavede naturmennesker i århundreder. Resultatet kan du nyde i eau de toilette sprayen fra Acqua del Garda samt i de mange andre produkter fra producenten her hos PARFUMDREAMS.
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, BHT, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, DLIMONENE, ALPHAISOMETHYL IONONE, LINALOOL
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube