Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua del Garda Candles Route IV Peach Glas lys 22

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Glas lys 22, Route IV Peach
Linje
Candles
Supralinje
Tilbehør
Acqua del Garda - Route IV Peach Glass Candle fortryller dine rum med en feminin duft. Noter af viol kombineres med frugtsøde ferskenaromaer i perfekt harmoni. Sensuel moskus udfolder sig i bundnoten og gør duftoplevelsen perfekt. Lysene er velegnede til alle boligens rum.

Route IV Peach Glass Candle fra Acqua del Garda

kommer i en charmerende designet glaskrukke i en lyserød farve. Farven understreger lysets feminine og romantiske karakter. Brændetiden på 60 timer er nok til at forkæle dig med den himmelske duft i to timer om dagen i en hel måned. Overhold venligst de sædvanlige sikkerhedsforanstaltninger, når du bruger Route IV Peach Glass Candle. Hold en sikker afstand på mindst 10 cm mellem flere lys. Sørg for, at der ikke er gardiner eller forhæng i nærheden, og lad ikke lyset brænde uden opsyn. Afkort en væge, der er mere end 1 cm lang. Det forhindrer flammen i at blafre, og det forhindrer også røgudvikling. Godt at vide: Du kan finde duftlys og rumdufte fra Acqua del Garda i mange andre dufte her i PARFUMDREAMS' online shop.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube