Bryllupssæson: Spar 25 %* nu

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua del Garda Gelsomino Assoluto Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Eau de Parfum Spray,
Linje
Gelsomino Assoluto
Supralinje
Parfumer til kvinder
Fantastisk duft fra Acqua del Garda Gelsomino Assoluto fra producenten Acqua del Garda er en speciel duft. Den er et vidunderligt udtryk for feminin elegance, og den repræsenterer præcis det, som mange moderne kvinder står for i dag. Parfumen er kendetegnet ved sine friske og frugtagtige appelsin- og pebermyntenoter, som er vidunderligt kombineret med en god dosis romantik skabt af essenserne jasmin og neroli. Kompositionen fuldendes af fortryllende ingredienser som vetiver og patchouli, der giver kvindeparfumen en varm og eksotisk note. Bestil den elegante hvide glasflaske med en gylden lås. Du modtager produktet i en pakke med 100 ml.

Bestil denne elegante eau de parfum-spray i shoppen nu

. Bestil Gelsomino Assoluto eau de parfum spray fra mærket Acqua del Garda, og oplev, hvordan duften til kvinder fortryller dine sanser. Det velkendte mærke fra Italien producerer et væld af plejeprodukter, sæber, dufte og dekorativt tilbehør af høj kvalitet. Virksomheden, som har været aktiv på markedet i mange årtier, har specialiseret sig i naturlige produkter fremstillet af de bedste ingredienser som lime og appelsin. Ud over dameduften Gelsomino Assoluto har vi også andre produkter fra producenten på lager i vores butik.
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT., PARFUM, BHT, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL,COUMARIN, D-LIMONENE, FARNESOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, ISOEUGENOL, LINALOOL
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 28.05.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube