Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua del Garda Route I Grape Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Eau de Parfum Spray,
Linje
Route I Grape
Supralinje
Dufte til mænd
Route I Grape er en elegant indpakket eau de parfum-spray fra Acqua del Garda. Duften minder om de tilsyneladende endeløse vidder af italienske vinmarker og omfavner dig med sin intense drueessens. Eau de parfum-sprayen tager dig med på en rejse til de varme sydlige himmelstrøg og giver din hverdag nyt liv med sofistikerede accenter.

Intense druekerne

Duftens hjerte er druekerner og essensen af druer, som afslører sig som en aromatisk duft. Spray Route I Grape på, hvis du vil tilføje et strejf af ferie til din hverdag, eller hvis du ser frem til en afslappende stund med vennerne. En lun sommeraften, et glas vin, lækkerier som ost og oliven... det helt rigtige scenarie til at matche den stemning, som duften af Acqua del Garda formidler. Acqua del Garda indfanger duftene fra Italiens vinmarker i fire dufte, der alle er påvirket af indtrykkene fra Olfactory Route I - Grape. Den 70 kilometer lange rute betager med en mangfoldighed af skønhed fra vinmarkerne. Bag Eau de Parfum Spray står det italienske firma Distribuzione Lusso SRL, hvis kreationer umiskendeligt minder om deres hjemland.
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39C), PARFUM (FRAGRANCE), D-LIMONENE, BHT, EUGENOL, LINALOOL
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube