-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
0 (0)

APRICOT Face Reusable Nasolabial Pads - a reason to smile

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
egenskab
anti-aging, fugtighedsgivende, testet, toniserende, udglattende
Produktpris
Vegan
Produkttype
Pad
Anvendelsesområde
Læber, Næse
APRICOT Nasolabial Pads - a reason to smile er den ideal solution for laugh lines. De er lavet af 100 % medicinsk silikone og kan genbruges op til 30 gange. Beriget med yderst effektiv hyaluronsyre udglatter hudplejepuderne rynker i det nasolabiale område. Den rynkereducerende effekt af ansigtspuderne er klinisk bevist, og jo oftere de to puder bruges, jo glattere og mere strålende bliver huden. Padsene er også formuleret uden mineralske olier, parabener, duftstoffer, konserveringsmidler eller allergener.

Sådan bruger du APRICOT Nasolabial Pads - en grund til at smile

. Fjern grundigt snavs og olie fra din hud. Tag derefter ansigtspuderne ud af emballagen, og påfør dem på det nasolabiale område. Brug padsene regelmæssigt i mindst en time for at opnå de bedste resultater. Hvis du har irriteret hud, bør du afholde dig fra at bruge padsene. Efter brug skal padsene rengøres med rent vand og en mild sæbe. Rengøring påvirker naturligvis ikke produktets kvalitet. Den lufttørrede hudplejepude opbevares i sin emballage indtil næste brug. Efter 20 til 30 anvendelser er hyaluronsyren i padsene opbrugt, og de bør udskiftes.
Anvendelse
Rengør det hudområde, der skal behandles. Det skal være tørt og rent.

- Spred forsigtigt rynkerne i det øvre og nedre mundområde med fingrene, og påfør puden.
- Brug puden regelmæssigt i mindst en time eller helst natten over.

Opbevar puden i folien og posen efter brug. Du kan rengøre den en gang imellem med mild sæbe under rindende lunkent vand og lægge den til tørre. Du kan også bruge vores Silicone Pad Cleanser, som er optimeret til materialet.
Indholdsstoffer
Dimethicone, Hyaluronic Acid
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube