Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
5 (1)

ALCINA Øjne Soft Eye Make-Up Remover

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Soft Eye Make-Up Remover,
Linje
Øjne
Supralinje
Sminke
Soft Eye Make-Up Remover fra Alcina Eyes-serien er en mild makeupfjerner til øjne og læber. Den fjerner hurtigt og skånsomt al øjen- og læbe-makeup uden at efterlade rester. Ud over at rense det sarte øjenområde grundigt er fjernelsen også ideel til at korrigere minimale make-up-fejl.

Også veltolereret af kontaktlinsebrugere

. Alcina Eyes Soft Eye Make-Up Remover er en 2-fasefjerner, der efterlader huden med en behagelig fornemmelse efter brug og endda fjerner vandfast makeup sikkert. Den er testet af øjenlæger og er også velegnet til kontaktlinsebrugere, da produktet ikke udtørrer huden, ikke efterlader en ubehagelig følelse af stramhed og ikke efterlader en irriterende, fedtet film. Fjerneren indeholder ingen irriterende stoffer, der kan skade øjne eller kontaktlinser. Removeren skal omrystes godt før brug, så de to faser blandes og danner en effektiv emulsion. Hæld derefter væsken på en vatrondel, og fjern forsigtigt makeuppen. Skyl efter med vand, hvis det er nødvendigt.
Indholdsstoffer
Aqua, Cyclopentasiloxane, Coco-Caprylate/Caprate, Butylene Glycol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Panthenol, Pentylene Glycol, Malachite Extract, Potassium Chloride, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Benzophenone-4, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Hydroxide
5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube