Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
5 (1)

ALCINA Make-up tilbehør Rougepensel

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Rougepensel,
Linje
Make-up tilbehør
Supralinje
Sminke
Mange kvinder ønsker sig en frisk teint, et rosenrødt strejf på kinderne. Med den rigtige blusher kan man trylle sådanne kinder frem på ingen tid. Alt, hvad du behøver, er en blød blusherpensel. Alcina, eksperten i hudpleje og kosmetik, har den ideelle model til dette: Tools blush brush. Takket være de afrundede syntetiske hår er den særligt velegnet til påføring og blanding af Alcina Brilliant Brush Rouge eller Sun Kiss Powder. Sidstnævnte giver dig en teint, der ser ud, som om den er blevet kysset af solen. Penslen føles behagelig blød på huden og garanterer et jævnt resultat, fordi mottoet med blusher er: fremhæv uden at skille sig ud.

Ideal til høje kindben

. Hvis du har høje kindben, bør du fremhæve dem med den rigtige blusher. Det giver dit ansigt skarpere konturer og sætter accenter. Kvinder med mere afrundede ansigter sværger også til blusher for at få ansigtet til at se slankere ud. Med Tools-penslen har du fundet den rigtige partner til din yndlingsblusher. Den gør påføringen til en fornøjelse.
5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube