Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
5 (2)

ALCINA Make-up tilbehør Øjenskyggeapplikator

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Øjenskyggeapplikator,
Linje
Make-up tilbehør
Supralinje
Sminke
Øjenskyggeapplikatoren er en del af den populære Tools-serie fra Alcina. Den er velegnet til din dagmakeup, men kan også bruges til glamourøse aftenlooks. Takket være den brede, tilspidsede børste kan du både arbejde på store områder og skabe meget præcise accenter og dermed realisere næsten enhver makeup med dette praktiske værktøj. Applikatoren opfanger øjenskyggefarven godt og fordeler den let på øjenlåget, hvilket giver en høj farvepigmentering.

Den ideelle applikator til intense looks

. Øjenskyggeapplikatoren er det perfekte supplement til de stilfulde øjenskygger. Det lange håndtag gør den nem at bruge. Selve applikatoren er lavet af en slidstærk latexsvamp, der er nem at rengøre. Du kan også bruge det praktiske værktøj til at skygge med. Hvis du ønsker en særlig høj farveintensitet, kan du fugte applikatoren en smule. Andre Alcina-redskaber, f.eks. de mange pensler, kan bruges sammen med applikatoren.
5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube