Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
5 (2)

ALCINA Make-up tilbehør Make-up-svamp, oval

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Make-up-svamp, oval,
Linje
Make-up tilbehør
Supralinje
Sminke
Redskaberne fra Alcina er perfekte til en jævn og sund teint. Den ovale make-up svamp opsamler flydende make-up perfekt og spreder den derefter over din ansigtshud med absolut dækning. Urenheder, rødme og fedtede områder kan skjules effektivt. Små rynker og linjer kan også udjævnes visuelt. Den finporede struktur sikrer, at farven påføres så jævnt som muligt, hvilket resulterer i en jævn teint.

Det ideelle værktøj til flydende makeup

. Den ovale make-up svamp fra Tools-serien ligger godt i hånden og kan nemt nå selv vanskelige områder takket være dens tilspidsede ender. Alcina anbefaler den som applikator til al flydende makeup og til Matt Sensation Powder. For at bruge den sammen med pudderet skal du blot fugte svampen på forhånd og derefter dyppe den i pudderet. På den måde kan produktet påføres som flydende makeup.
5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube