-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
5 (1)

ALCINA for men Ultimate Gel

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
The Ultimate Gel er en del af den eksklusive For Men-serie fra Alcina. Formlen på stylingproduktet er specielt udviklet til mænds frisurer og mænds hår. Takket være den optimerede formel kan selv stædigt eller kraftigt hår kontrolleres med kosmetikken og den ønskede styling opnås. For at gøre dette skal du tage en mængde på størrelse med en hasselnød fra tuben og sprede gelen i håndfladerne. Derefter kan du for eksempel definere individuelle ender i den tørre frisure eller skabe et vådt look ved at påføre det i vådt hår. Mens hårgeléens bløde tekstur gør den nem at arbejde med, giver den ultrastærke formel dig større kreativ frihed.

Mangfoldig gelé til markante looks og subtile styles

. Selvom Ultimate Gel giver dig meget pålideligt hold og enestående kontrol, klistrer eller tynger den ikke håret. Værdifulde ingredienser som panthenol sikrer, at håret ikke tørrer ud. Alcina har i årtier vundet mange kvinder med sine kosmetiske produkter af høj kvalitet til ansigt, krop og hår. Nu bruger det tyske kvalitetsmærke også sin store erfaring i udviklingen af kosmetik til mænd. For Men-serien omfatter en hår- og bodyshampoo og et revitaliserende ansigtsplejeprodukt, som fortjener din opmærksomhed.
Indholdsstoffer
AQUA, VP/VA COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, ACRYLATES/STEARETH-20 ITACONATE COPOLYMER, PANTHENOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, AMINOMETHYL PROPANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PARFUM, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, CI 47005, CI 42090.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube