Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
4,2 (5)

ALCINA for men Active Face Power For Men

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Active Face Power For Men,
Linje
for men
Supralinje
Mandepleje
Med For Men har Alcina lanceret en yderst effektiv hudplejeserie, der specifikt imødekommer de særlige behov, som mænds hud har. Active Face Power For Men er et produkt, der beroliger stresset mandehud og tilfører den tilstrækkelig fugt. Især daglig barbering kan føre til skæmmende rødme og pletter. Dette produkt forebygger ubehagelige spændinger og revitaliserer huden uden at efterlade den fedtet. Denne skånsomme pleje er også velegnet til mænd med følsom hud.

Mild hudpleje til mænd

Active Face Power For Men fra Alcina er på grund af sin hudberoligende effekt ideal til umiddelbart efter barbering. Du kan ikke kun bruge den i ansigtet, men også på andre områder af huden, som f.eks. halsen. Den er også velegnet som øjenpleje. Du kan bruge For Men-produktet dagligt. De aktive ingredienser allantoin, panthenol og Aquarich(TM) genopfylder hudens fugtreserver næsten øjeblikkeligt, så den ser klarere og friskere ud.
Indholdsstoffer

Aqua, Trisiloxane, Glycerin, Isohexadecane, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Dimethicone, Panthenol, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, Dimethiconol, C13-14 Isoparaffin, Allantoin, Caffeine, Parfum, Methylparaben, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylparaben, Laureth-7, Avena Strigosa Seed Extract, Lecithin, Tromethamine, Propylparaben, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Potassium Sorbate, Eugenol, Citric Acid.

4,2
4,2
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube