Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
5 (1)

ALCINA It's Never Too Late It's Never Too Late! Zell-Aktiv-Tonic

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Zell-Aktiv-Tonic, It's Never Too Late!
Linje
It's Never Too Late
Supralinje
Hudpleje
Med Alcina Cell Active Tonic får du effekt og pleje i ét. Når det gælder ansigtspleje, er det vigtigt at bruge en tonic, der er skræddersyet til din hud og giver den, hvad den har brug for. Det er en særlig udfordring for følsom hud.

Effekt & pleje fra Alcina

Cell Active Tonic fra Alcina indeholder ingen alkohol og er specielt udviklet til sensitiv hud. Figenkaktusekstrakter fugter huden under ansigtsplejen og er særligt skånsomme mod huden. Der findes ikke noget bedre til skånsom rensning af følsom hud. Du vil mærke en revitaliserende og beroligende effekt, så snart du påfører den. Let at bruge til daglig ansigtspleje For at rense dit ansigt skal du blot påføre den ønskede mængde Cell Active Tonic på en vatrondel. Brug den til at rense ansigt, hals og decolleté. Tonic'en absorberer alle rester af det renseprodukt, du tidligere har brugt, og efterlader din hud porerens. Din hud er derefter perfekt forberedt til den kommende creme- eller lotionbehandling.
Indholdsstoffer

Aqua, Glycolic Acid, Glycerin, Trideceth-9, Sodium Hydroxide, PEG-5 Ethylhexanoate, Zinc PCA, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Citrus Paradisi Fruit Extract, Propylene Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Parfum, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl Salicylate, Geraniol.


5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube