-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
5 (1)

ALCINA Alle hudtyper Ansigtstonic uden alkohol

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Den alkoholfrie ansigtstonic er en del af en serie fra Alcina, som er velegnet til alle hudtyper. De værdifulde ingredienser i formlen inkluderer figenkaktusekstrakter, der tilfører huden næringsstoffer og fugt under påføringen. Samtidig bruger det tyske mærke en mild formel, så du også kan bruge kosmetikken til følsom hud. Påfør lidt af den alkoholfrie ansigtstonic på en vatrondel morgen og aften, og kør den over huden.

Intensiv rensning for optimal forberedelse til ansigtspleje

. Det er ikke kun hudfarven, der bliver klarere. Ved at behandle din hud med toneren kan du booste effekten af plejende kosmetiske produkter som f.eks. en dagcreme. Med serien til alle hudtyper giver Alcina dig alle de komponenter, du har brug for til basal ansigts- og kropspleje. For eksempel kan du bruge renseskummet og showergelen fra serien før tonicen. Sensitive Face Cream fra mærkets program anbefales til dagpleje til følsom hud.
Indholdsstoffer

Aqua, Pentylene Glycol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Lactate, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Lactic Acid, Disodium Edta, Potassium Sorbate, Polyaminopropyl Biguanide, Parfum, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Propylene Glycol, Phenoxyethanol.


0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube