-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
5 (4)

ALCINA Strong Forming-Gel

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Støbegelen fra Alcinas Strong-serie er ideel til at skabe et ekstravagant look. Den kommer i en pumpeflaske af høj kvalitet, hvorfra du kan tage den ønskede mængde. Et eller to pump er som regel nok, og du kan påføre den i tørt eller fugtigt hår efter behov. Lad derefter kreativiteten få frit løb, når du styler. Den tyske familievirksomhed kategoriserer alle stylingprodukter i en overskuelig skala, så man hurtigt kan sammenligne effekten.

Eksklusiv kosmetik til trendy frisurer

Den formende gel er kendetegnet ved en holdfaktor på 8, hvilket svarer til intensiv opsætning. Dette resulterer i et stærkt hold, der passer til dine usædvanlige stylingideer. Samtidig forbliver håret betinget elastisk med en flexfaktor på 4, hvilket betyder, at frisuren let kan modelleres, efter at kosmetikken er blevet arbejdet ind. På trods af sin stærke ydeevne klæber eller hærder gelen ikke håret. Alcinas Strong-linje er dedikeret til moderne trends og individuelle looks. Den differentierede portefølje omfatter for eksempel en skinnende perlegel og en rodvolumen-spray, som anbefales til varieret og professionel styling.
Indholdsstoffer
AQUA, SORBITOL, ACRYLATES COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, PANTHENOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TRIDECETH-9, CARBOMER, MICA, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, POLYSORBATE 80, PROPYLENE GLYCOL, SILICA, METHYLPARABEN, SODIUM BENZOATE, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, CI 77891.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube