Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
5 (4)

ALCINA Nutri Shine Olie-eliksir

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Olie-eliksir,
Linje
Nutri Shine
Supralinje
Hårpleje
Alcina Nutri Shine Oil Elixir giver beskadiget og stresset hår smidighed og glans og genopretter dets sunde udseende.

Luksuriøs hårpleje til tørt og skadet hår

. Alcina Nutri Shine Oil Elixir er velegnet til tørt, skørt, kedeligt og beskadiget hår, der er tilbøjeligt til at knække og spalte spidser og er vanskeligt at style. Hårplejeproduktet af høj kvalitet er beriget med værdifuld argan- og vindruekerneolie, som tilfører håret vitaminer og antioxidanter og binder fugt. Hårets overflade udglattes, og håret hydreres og næres - det genvinder sin smidighed og elasticitet, er let at rede ud og ser vitalt ud igen. Det styrkes også, dannelsen af krus forebygges, og håret beskyttes mod fremtidige skader. Nutri Shine Oil Elixir fra Alcina tynger ikke håret og kan bruges som express eller intensiv pleje. For en hurtig effekt kan du påføre lidt olie i fugtigt hår efter vask eller bruge hårplejeproduktet som finish i tørt hår. For en mere intensiv effekt kan du blande olien med en plejemaske eller påføre den i håret alene og lade den virke natten over.
Indholdsstoffer
Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Vitis Vinifera Seed Oil, Tocopherol, Benzyl Salicylate, Glycine Soja Oil, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 47000.
5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube