Bryllupssæson: Spar 25 %* nu

Menu

Parfumdreams
5 (1)

ALCINA Ganz Schön Lang 2-phase spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
2-phase spray,
Linje
Ganz Schön Lang
Supralinje
Hårpleje
Alcina udvikler hele tiden nye hud- og hårplejeprodukter. Virksomheden producerer også makeup, der tolereres godt. Alcina har haft succes på markedet i mange år og er kendt verden over for kvalitetsprodukter i skønhedens tjeneste. Virksomheden fra Bielefeld har længe været anerkendt som en skønhedsspecialist. Kosmetikproducenten arbejder i henhold til den nyeste forskning og overrasker regelmæssigt med innovative produkter. Deres kosmetik indeholder ingredienser, der tolereres godt, og som opfylder de individuelle behov hos hud og hår. En kombination af nye og traditionelle formler er årsagen til virksomhedens succes.

2-faset spray til langt hår

Hvert hår er forskelligt og har sine egne unikke plejebehov. Alcina udvikler effektive plejeprodukter til alle hårtyper. Særligt langt hår har brug for omhyggelig pleje. Hårets spidser bliver ofte tørre og skøre med tiden. Kosmetikproducenten har udviklet en særlig hårpleje til langt hår med sine "Ganz schön lang"-plejeprodukter. Den 2-fasede spray er specielt formuleret til at opfylde behovene hos denne type hår. Sammen med "Ganz schön lang"-shampooen giver 2-fasesprayen normalt og fint hår ny elasticitet og en forførende glans. Prøv bare dette hårplejeprodukt, og du vil blive overrasket over, hvor nemt det er at style dit hår bagefter.
Indholdsstoffer

Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, PEG-14 Dimethicone, Disiloxane, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone, Polyquaternium-6, Polyquaternium-16, Citric Acid, Benzophenone-4, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum.

0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 28.05.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube