Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

ALCINA Color & Blonde Treatment

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Treatment,
Linje
Color & Blonde
Supralinje
Hårpleje
Skørt og glansløst hår? Vil du endelig have skinnende hår? Så anbefaler vi Alcinas genopbyggende behandling. Den intensivt virkende og regenererende hårkur tryller skinnende hår frem og styrker hårets struktur. Tørt, skadet og kedeligt hår hører fortiden til. Den genopbyggende behandling sikrer en glat og skinnende overflade. Såkaldte conditioning lipids indlejres i porøse og skrøbelige områder af håret for at sikre en glat og skinnende overflade. Den vigtigste aktive ingrediens i den genopbyggende behandling er vindruekerneolie. Denne populære olie sikrer optimal hårpleje. Den indeholder mange værdifulde ingredienser som antioxidanter, procyanidiner, umættede fedtsyrer og E-vitamin. Tørt hår, der har tendens til spaltede spidser, er særligt glad for at blive behandlet med vindruekerneolie. Den værdifulde olie forsyner håret med tilstrækkelig fugt og giver det hold uden at tynge det ned. Alcina - skønhedsprodukter af høj kvalitet til hud og hår Det tyske mærke har specialiseret sig i hud- og hårplejeprodukter af høj kvalitet. Uanset om det er en nærende ansigtscreme, genopbyggende behandling, styling highlights eller forførende make-up: udvalget er enormt. Alcina imponerer med ingredienser af høj kvalitet og 100 % kvalitet. Producenten tilbyder en bred vifte af hårplejeprodukter. Om det er pleje til fint, tørt, krøllet eller farvet hår - der er noget til enhver hårtype. Skønhedsprodukterne kommer i enkle og elegante emballager.
Indholdsstoffer

AQUA, CETYL ALCOHOL, SQUALANE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, DISTEAROYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, PANTHENOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, POLYQUATERNIUM-11, CETEARETH-18, AMODIMETHICONE, HYDROLYZED KERATIN, CETRIMONIUM CHLORIDE, TRIDECETH-12, CAPRYLYL GLYCOL, BIS-ETHYLHEXYL HYDROXYDIMETHOXY BENZYLMALONATE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, SODIUM BENZOATE, SORBIC ACID, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL.

0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube