Kun 48 timer! -22%* rabat
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
5 (5)

ALCINA Color & Blonde Hårspids fluid

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Hårspids fluid,
Linje
Color & Blonde
Supralinje
Hårpleje
Hårspidsvæsken fra Alcina er et skinnende plejeprodukt specielt til tørre og beskadigede hårspidser og understøtter farveplejen af farvet hår. Ru hårspidser udglattes straks efter påføring og med varig effekt. Hår og spidser skinner med en naturlig silkeagtig og sund glans.

Effekt af væsken

Håret udsættes dagligt for en lang række påvirkninger og belastninger, og især de følsomme hårspidser reagerer på stress. Hår og spidser lider ofte af tørhed, brud, spaltede spidser, tab af styrke og tab af farve. Med den højeste plejefaktor på 10 giver Alcinas hårspidsvæske målrettet styrke, pleje og farvepleje til hårets spidser, så de er klar til hverdagen og stråler med en naturlig, silkeblød og sund glans. Væsken er mindre fugtgivende og har en fugtfaktor på 1 på emballagens skala fra 1 til 10. Balancerende og koncentrerede aktive ingredienser, der specifikt adresserer hårspidsernes problemer, giver den plejende effekt. For eksempel udglattes ru spidser med en øjeblikkelig og varig effekt.

Anvendelse:

Til pleje af hårspidser og farver tager du 2-3 pump Alcina hårspidsvæske fra flasken og påfører på fingerspidserne. Massér forsigtigt væsken ind i de tørre hårspidser, indtil den er helt absorberet af spidserne. Skyl ikke balsammen ud.
Indholdsstoffer
CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONOL, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONENE.


0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 31.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube