Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
4,2 (4)

ALCINA Color & Blonde Farveplejende skum

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Farveplejende skum,
Linje
Color & Blonde
Supralinje
Hårpleje
Farveplejeskummet fra Alcina giver håret en delikat glans og gør det let at rede ud. De indeholdte polymerer understøtter farveplejen, da farvet hår hurtigt mister sin farveintensitet uden de rette produkter. Langvarig brug af skummet garanterer genoprettelse af den naturlige smidighed i beskadiget hår og forbedrer frem for alt glansen og lysstyrken i den valgte farve. Samtidig plejes hårstråene, for selv om det ikke ser sådan ud ved første øjekast, er farvning en belastning for håret og angriber overfladen. Med denne farveplejeskum kan du give dit hår ny udstråling og samtidig styrke dets regenerative kræfter.

Klare farver takket være den rigtige pleje fra Alcina

. Det er meget enkelt at bruge Alcina farvepleje: Skummet påføres i fugtigt hår efter den daglige hårvask og arbejdes ind. Håret styles og tørres derefter som normalt, der er ikke behov for yderligere plejetrin. Farveplejeskummet indeholder panthenol og et lysbeskyttelsesfilter, der beskytter farven mod at falme i solen. Derudover sikrer en særlig glansforstærker, at farvens lysstyrke konstant fornyes. Kombinationen af de farveplejende ingredienser i skummet gør håret lettere at rede ud og nemt at forme.
Indholdsstoffer
AQUA, ISOBUTANE, PROPANE, BUTANE, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, PANTHENOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, POLYQUATERNIUM-11, CETRIMONIUM CHLORIDE, DIMETHICONOL, LACTIC ACID, CITRIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, BHT, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL.


4,3
4,2
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube