Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
4,6 (31)

ALCINA Basic Line Sur skyldning

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Sur skyldning,
Linje
Basic Line
Supralinje
Hårpleje
Syrebalsammen fra Alcina Professional giver styrkelse af hårets struktur som en del af den fugtgivende og volumengivende pleje. Skinnende hår er resultatet af konstant, omhyggelig hårpleje. Denne teksturudglattende balsam styrker hårstrukturen i normalt og fint hår. Hårets overflade får en attraktiv glans og stærk modstandsdygtighed. Denne balsam fungerer også som optimal øjeblikkelig pleje efter hårbehandlinger som farvning, fremhævning og omformning. Ingredienser af høj kvalitet som hvede lipider og citronsyre er ansvarlige for denne målrettede plejeeffekt. Håret bliver vidunderligt glat og smidigt, så det ikke bare føles vidunderligt, men også er lettere at rede ud og style. Håret får et jævnt og skinnende udseende, hvilket er særligt attraktivt i langt hår. Dette plejeprodukt arbejder med plejefaktor 3 og fugtfaktor 4.

Anvendelse og plejeanbefalinger:

For målrettet fugtgivende og volumengivende pleje til normalt og fint hår fordeles en lille mængde Alcina Professional Sour Conditioner på størrelse med en hasselnød jævnt i det våde hår efter hårvask. Denne balsam har ikke brug for tid til at virke ind! Skyl håret grundigt med det samme. For optimale plejeresultater anbefaler vi at bruge den medfølgende Volume Shampoo til at forberede og rense håret.
Indholdsstoffer

AQUA, CETYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, TRITICUM VULGARE BRAN EXTRACT, TRITICUM VULGARE GERM OIL, CITRIC ACID, LINOLEIC ACID, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, CINNAMYL ALCOHOL.

4,6
4,6
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube