-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
4 (8)

ALCINA Basic Line Krølle-emulsion

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Krøller stiller særlige krav til hårpleje. Alcina Colour Care Curl Emulsion tilbyder en plejeformel, der er specielt skræddersyet til disse behov. Beriget med keratin og panthenol hjælper den med at definere krøller og forebygger krus. Krøllet hår får mere spændstighed og en naturlig smuk glans. Påfør et til tre pump af emulsionen i håndklædetørt hår efter hårvask for at give dine krøller mere struktur og gøre dem lettere at style.

Krøllepleje med anti-frizz effekt

Krøller har tendens til at kruse, især ved høj luftfugtighed. Det ser ikke pænt ud og gør det svært at style. Alcina Colour Care Curl Emulsion med anti-frizz-effekt holder krøller og bølger kompakte og plejer håret indefra og ud. Keratin i emulsionen er et fiberprotein, som også findes naturligt i hårets og neglenes hornlag. Som hårplejeingrediens kan det genopbygge en beskadiget hårstruktur og få overfladen på hvert enkelt hår til at se glattere ud. Det gør krøllerne mere skinnende og elastiske. Panthenol, også kendt som provitamin B5, trænger dybt ind i hårets indre lag og forbedrer fugtbalancen. Krøllerne virker vitale og optimalt plejede. Krøllepleje opnår de bedste resultater ved regelmæssig brug.
Indholdsstoffer

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM- 11, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, PANTHENOL, HYDROXYPROPYL GUAR, POLYQUATERNIUM- 4, AMODIMETHICONE, HYDROLYZED KERATIN, LACTIC ACID, CETRIMONIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, TRIDECETH- 12, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, SODIUM BENZOATE, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN.


0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube