Spar op til 22%* + ekstra 10%*** med Premium-medlemskab!
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
Glynt 62 Vare

Glynt

Mærket Glynt har frem for alt ét mål: sundt og fortryllende smukt hår. Hertil udnytter den tyske virksomhed gennemprøvede opskrifter og formler fra forskere i Schweiz, der er udviklet i samarbejde med erfarne frisører over hele verden. Følgelige anses Glynts hårpleje ikke kun som udpræget tålbar, men også som særlig innovativ. Plejeprodukterne tilbydes i form af komplette serier, der er perfekt afstemte efter hinanden og både giver hurtig hjælp til ødelagt hår og langfristet bevarer sundt hår. Som del af Hans Conzen Kosmetik GmbH koncernen er hårkosmetikmærket i mellemtiden blevet et insidertip blandt talrige stylister og frisører, det findes i utallige saloner og kan fortsat også bruges derhjemme. Takket være deres puristisk-renhvide fremtræden henrykker produkterne naturligvis i lige så høj grad optisk!

Udviklet både til krævende frisører og kunder



Hårplejeprodukterne fra firmaet Glynt vækker ikke kun begejstring hos kunderne i salonerne og private forbrugere, men lever også op til de særligt høje krav fra professionelle stylister og frisører. Der er altså grund nok til selv at lade sig overbevise af den facetrige produktpalet. Denne er opdelt i blandt andet forskellige spray, plejeprodukter, der giver mere tekstur, volumen eller smidighed, og speciel hårpleje til tørt hår. Også sart hår, der tenderer til at spalte, kan forkæles med Glynt hårpleje, hvorved dets struktur langfristet forbedres. Ikke så underligt, altså, at mere end 6.000 absolutte topfrisører over hele verden anvender produktet i deres saloner. Det ideelle er at anvende produkterne i et indbyrdes afstemt helhedskoncept, men de kan naturligvis også sagtens anvendes løsrevet og give resultater.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 07.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

***Premium-rabatten er udelukket på gavekort. Dit medlemskab forlænges automatisk med yderligere 12 måneder efter de første 12 måneder. Hvis dit Premium-medlemskab ikke skal forlænges, kan du opsige det via my parfumdreams, op til 14 dage inden dit medlemskab fornys. Få fordel af eksklusivt indhold og Premium-nyhedsbreve. Med et Premium-abonnement accepterer du vores almindelige forretningsbetingelser.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube