Abonner på vores nyhedsbrev for at få eksklusive rabatter, tips fra eksperter og meget mere!

Menu

Parfumdreams

Aftersun: Pleje efter solbadning

En dag på stranden er skøn. Men for din hud kan en dag på stranden føles meget stresset – trods god solcreme. For intensiv pleje efter solbadning er After Sun det helt rigtige middel til at creme din hud ind og gøre den blød og sund.

Apres Sun: de forskellige teksturer

Der findes et stort antal After Sun-produkter, der gør alt hvad de kan for at give din hud effektiv pleje og støtte den i sin regeneration:

  • En Apres Lotion indeholder en stor andel vand og lader sig derfor let og behageligt fordele på huden. After Sun Lotion er netop når det er meget varmt et godt valg til at pleje huden efter intensive solstråler og forsyne den med antioxodanter.
  • After Sun cremer der i mod er righoldige og forsyner især tør hud og hud, der kræver meget fugtighed. Desuden indeholder de antiinflammatoriske virkestoffer som aloe vera og pantenol.
  • Apres Spray er en populær variant når meget rød hud skal plejes. Også steder hvor du dårligt kommer hen kan du behandle med en apress spray.
  • Som udgangspunkt kan du også bruge en After Sun-lotion til ansigtet. Dog har den sarte ansigtshud andre behov til intensiv plejecreme. Til behandling efter en dag i solen anbefales det derfor at anvende en speciel apres sun til ansigtet. Disse After Sun-produkter indeholde kølende virkestoffer, vitaminer og antioxidanter i store mængder for at pleje den sarte hud..

Apres Sun-lotion ved let solskoldning

Solbeskyttelsen har taget af og du har fået en let solskoldning? Med en god After Sun-lotion eller Apres Gel kan du pleje din hud intensivt og samtidig også køle takket være det høje indhold af vand. En After Sun Spray er også en god metode til behandling af en let solskoldning uden i øvrigt at røre ved en allerede irriteret hud.

Køb After Sun-produkter hos parfumedreams billigt online

parfumdreams tilbyder et førsteklasses udvalg afAfter Sun-produkter, uanset om lotion, creme eller gel. Få dine plejeprodukter leveret let og enkelt mens du tilbringer din dag ved en sø, havet eller på altanen og får ro i sjælen. Lad ikke din solstressede hud i stikken men plej den med de rigtige produkter og få fløjlsblød hud med produkter fra parfumdreams onlineshop.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube