Kun 48 timer! -22%* rabat
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

BPERFECT Ansigtsmakeup My New Best Blend

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
My New Best Blend,
Linje
Ansigtsmakeup
Supralinje
Sminke
Navnet på BPERFECT My New Best Blend make-up sponge er baseret på udtrykket "ny bedste ven". Det betyder selvfølgelig, at man ikke kan undvære makeupsvampen, hvis man bare vil skabe en ensartet teint. Med kælenavnet Killer Snatch & Sculpt opfordrer svampen dig til bare at komme i gang. Så snart svampen er taget ud af papemballagen, falder den usædvanlige form straks i øjnene. BPERFECT har designet My New Best Blend-svampen med kurver og kanter samt smalle områder og overflader.

Superblød, stabil, latexfri og cruelty-free

. Den specielle form gør makeupsvampen til en ægte allrounder. Uanset om du vil påføre eller udjævne foundation, blush eller concealer, gør My New Best Blend det hele muligt. Den er lavet af syntetisk skum af høj kvalitet og er ikke kun egnet til allergikere, den er også nem at rengøre og kan bruges med alle teksturer. BPERFECT My New Best Blend-svampen opnår de bedste resultater for din hud, når den bruges let fugtig. Dyp blot svampen kortvarigt i vand, klem den ud og kom i gang. Din hud vil stråle på ingen tid.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 31.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube