Kun 48 timer! -22%* rabat
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

BPERFECT Selvbruner Perfection Primer

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Perfection Primer,
Linje
Selvbruner
Supralinje
Krop
En blød kulør giver ansigtet en sund, frisk glød. Men hvis du ønsker at opnå denne farve ved at solbade, kan det skade og udtørre huden og forårsage for tidlig ældning. Selvbruneren fra BPERFECT er det perfekte alternativ. Skønhedsfirmaet, som også er populært blandt makeupartister, blev grundlagt i Belfast i 2012 og udviklede sig hurtigt til en succesmodel takket være dets brugervenlige og alsidige kosmetik.

Et produkt, to fordele: selvbruner og perfektionsprimer

. Cremen fra BPERFECT aktiverer pigmenterne i det øverste lag af huden, så du får en naturlig og ensartet hudtone. Teinten får en makeupfri udstråling og en frisk glød. Det smukke er, at produktet også fungerer som en primer. Det er den ideelle base for en ensartet makeup, da den udjævner ujævnheder og små skønhedsfejl. Den forhindrer også makeuppen i at sætte sig i porer eller fine linjer i løbet af dagen. Da hver hudtone er unik, fås Perfection Primer i forskellige attraktive nuancer. Uanset om du har en lys eller mørkere hudtone, kan du matche BPERFECT selvbruner præcis til din hudtone. Brug primeren som den perfekte base for en smuk makeup, og nyd, at den også aktiverer din huds selvbrunereffekt.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 31.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube