Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

BPERFECT Læber Double Glazed

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Double Glazed,
Linje
Læber
Supralinje
Sminke

Prøv Double Glazed lipgloss fra BPERFECT nu, og giv dine læber en ekstra dosis glans! Den trendy lipgloss giver din makeup en perfekt finish og plejer samtidig dine læber med værdifulde og nærende ingredienser. Du kan købe kvalitetsproduktet i forskellige farvenuancer i vores online shop og finde præcis den nuance, der passer perfekt til dig. Forfør din mund med den bløde og udtryksfulde lipgloss fra BPERFECT, og bestil i dag!

Transparent farvedækning og subtil glans til dine læber med Double Glazed lipgloss fra BPERFECT

.

Næsten alle kvinder bruger regelmæssigt en læbestift eller lipgloss for at sætte prikken over i'et på deres makeup eller for at beskytte deres hud mod udtørring. Men det er vigtigt at vælge et produkt af høj kvalitet, som hverken klistrer eller fedter, men derimod fremhæver dit eget look. Det transparente lag beskytter din læbestift og giver den en ekstra dosis glans, så du får en flot finish og en fantastisk udstråling. Oplev den plejende lipgloss fra den berømte kosmetikproducent, og bestil Double Glazed nemt og enkelt i vores online shop i dag.

0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.

******Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube