Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

BPERFECT Selvbruner Hydro Glo Facial Tanning Mist

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Hydro Glo Facial Tanning Mist,
Linje
Selvbruner
Supralinje
Krop
En subtil kulør til ansigt og hals med en delikat duft af babypudder: Hydro Glo Facial Tanning Mist fra BPERFECT er en specielt formuleret selvbruner, der giver dit ansigt og din hals et solbrændt look på alle tider af året. Samtidig bliver din hud fugtet og næret takket være de antioxidanter og planteekstrakter, den indeholder. Den solbrune farve på huden holder i flere dage og falmer derefter jævnt på en naturlig måde.

Et solbrændt look til mænd og kvinder på alle tider af året - Hydro Glo Facial Tanning Mist fra BPERFECT

. Før du påfører selvbruneren på huden, skal du rense ansigt og hals grundigt. Når du har tørret huden, sprayer du tanning mist jævnt på huden fra en afstand på ca. 15 cm. Luk øjne og mund, før du sprayer. Vent, til Hydro Glo Facial Tanning Mist er tørret, efter at du har sprayet. Hvis du ønsker en mørkere kulør, skal du påføre Tanning Mist igen. Den unikke selvbruner fra BPERFECT er velegnet til alle normale hudtyper.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube