22%* rabat på mange produkter

Menu

Parfumdreams
5 (3)

BPERFECT Øjne Compass of Creativity

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Compass of Creativity,
Linje
Øjne
Supralinje
Sminke

Med øjenskyggepaletten "Compass of Creativity" fra BPERFECT kan du skabe kreative og unikke makeupstile til dine øjne. Der er ingen grænser for din fantasi, da de klare farver kan kombineres på mange forskellige måder for at fremtrylle det perfekte look til ethvert ansigt. Slip dit helt eget kreativitetskompas løs, og bestil de farverige øjenskygger nemt og bekvemt online nu!

Make-up-drømme bliver til virkelighed med "Compass of Creativity" fra BPERFECT

.

Den omhyggelige sammensætning og store variation af farver i paletterne giver dig mulighed for at fremvise dine øjne til deres bedste fordel og genopfinde dit eget look gang på gang. Afhængigt af paletten kan du vælge mellem dæmpede jordfarver eller lyse nuancer og kombinere dem, så de matcher din øjenfarve og hudtype. Der er stort set ingen grænser for din kreativitet, når det gælder design. Naturligvis er alle kosmetikprodukter fra denne populære producent dermatologisk testet og ikke testet på dyr. Vælg mellem 4 paletter, hver med 9 fascinerende nuancer, og opdag, hvor meget kreativitet dit indre kompas har at byde på. Køb øjenskyggerne fra BPERFECT nu i vores online shop og sikr dig den bedste pris for den højeste kvalitet.

5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.06.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube