Kun til kl. 23:59: 22%* rabat på mange produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

BPERFECT Selvbruner Strawberry Tanning Mousse

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Strawberry Tanning Mousse,
Linje
Selvbruner
Supralinje
Krop
Fri for dyreforsøg og med et omfattende sortiment, der er gearet til de nyeste skønhedstrends, blev kosmetikmærket BPERFECT grundlagt i Irland i 2013. Der er flere alternative produkter til selvbrunere, så kunderne kan vælge den konsistens, der passer til deres personlige præferencer.

Hurtig selvbruner med en frugtagtig duft fra BPERFECT

. Sminkefri, stribe- og pletfri selvbruner i ansigtet og på kroppen på kun 10 sekunder: Dette innovative produkt fra BPERFECT glæder med sin hurtigtørrende, let skummende konsistens og gør dig i godt humør med sin forfriskende jordbærduft. Selvbruneren er nem at bruge, selv for begyndere: Pumpedispenseren fordeler en mængde mousse på størrelse med en valnød for hvert strøg. Strawberry Tanning Mousse masseres forsigtigt ind i de ønskede hudområder centimeter for centimeter med fingrene eller, endnu bedre, med en selvbrunerhandske. Bruningen intensiveres over flere timer og kan fjernes som en del af din personlige renserutine. Som et dekorativt og plejende kosmetisk produkt indeholder Strawberry Tanning Mousse fugtgivende ekstrakter fra aloe vera-planten: De forhindrer huden i at tørre ud ved at stimulere hudcellerne til at genopbygge kroppens egne fugtlagre. Aloe vera-ekstrakter hæmmer også dannelsen af pletter, pustler og rødme. Strawberry Tanning Mousse er velegnet til alle hudtyper.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 29.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube