Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

BPERFECT Læber Poutline Lip Liner

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Poutline Lip Liner,
Linje
Læber
Supralinje
Sminke
BPERFECT Poutline Lip Liner fremhæver læberne og giver makeuppen det helt rigtige. BPERFECT betyder "vær perfekt". Det refererer selvfølgelig til makeup, der skal være så enkel og så god som muligt. Derfor har Poutline Lip Liner en cremet, fast konsistens, som er let at påføre. Liplineren smuldrer ikke væk, holder i mange timer og fås i mange forskellige trendy farver. Farverne spænder fra soft nude til knaldrød, så du kan matche din makeup.

Flotte farver med masser af pleje

. De forskellige BPERFECT Poutline lip liners er beriget med naturlig mica, bivoks og rhizinutfrøolie. Som et resultat plejer de læbernes kanter og giver dem den fugt, de har brug for. Naturligvis kan du bruge liplineren til enhver ønsket makeup, som kontrast med en tydelig linje eller til at blande med den ønskede læbestift. BPERFECT har udviklet Poutline Lip Liner til Poutstar Lipstick med en mat finish, men du bestemmer selv, hvordan du vil fremhæve dine læber. Pout betyder i øvrigt trutmund og gør det klart, at mærket ønsker at hjælpe dine læber med at opnå den populære trutmund.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube